Brutalk

Log på din konto

Er du i tvivl?

Vi vender tilbage om et par minutter.

Besøg vores FAQs

Du finder svaret på de fleste af dine spørgsmål.

Brutalk Cookies

Vi bruger vores egne og tredjeparts servicecookies til markedsføringsaktiviteter og til at give dig en bedre oplevelse. Læs om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan kontrollere dem ved at klikke på Indstillinger.

INDSTILLINGER

Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Vi respekterer din ret til privatlivets fred, kan du vælge ikke at tillade dataindsamling for visse typer tjenester. Hvis du ikke tillader disse tjenester, kan det dog påvirke din oplevelse.

• Session Cookie
    Sessionscookies er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere korrekt, samt for accept af cookies.
    Kræves
  • Cookie XSRF-Token
    Denne cookie er nødvendig for, at Brutalk-formularerne fungerer korrekt, og derved undgå brug eller afsendelse af formularer af bots og andre automatiserede værktøjer.
    Kræves
  • Google Ads
    Denne cookie indsamler oplysninger fra din browser om din brugerprofil.
  • Google Analytics
    Denne cookie giver os oplysninger om din brugeroplevelse på Brutalk for at forbedre og tilbyde dig flere og bedre tjenester med en bedre oplevelse for dig. Med denne cookie hjælper du os med at forbedre os.

Kontakt Brutalk, vi vender tilbage om et par minutter.

Supportchat

Adgang til chat

Opret billet

Adgang

FAQs

Se

Endnu ikke registreret på Brutalk?

Efterlad os din besked, og vi vil kontakte dig på blot et par minutter.

Kontakt Brutalk, når som helst på dagen, hvilken som helst dag i året, er vi her for at hjælpe dig.